Glostrup Karateklub Yoju-Kai er selvfølgelig også på Facebook.

Hvis du er nysgerrig er du meget velkommen til at tilmelde dig vores "synes godt om side" ved at klikke nedenfor

"Synes godt om" siden er åben for alle medlemmer, venner, familie, bekendte eller ja hvis man bare er en nysgerrig sjæl

Vi har også en gruppe, den er dog kun for medlemmer af klubben og disses forældre.

I gruppen vil der være oplysning om træning, stævner, ændringer i tider osv..

Når du har ansøgt om medlemskab i gruppen, vil du blive lukket ind, såfremt vi ved du har forbindelse til klubben.

Klik på ikonet nedenfor, for at anmode om adgang.

Kontakt klubben

Brug gerne vores kontaktformular eller i hastetilfælde:

Email: glostrupkarateklub@gmail.com

Kontonr. 3138 3322191189 (Danske Bank)

Personlig henvendelse

Søndervanghallen, Florasvej 2, 2600 Glostrup

(Se træningstider for personlig henvendelse)